Pesulapalvelut

Pesulapalvelut yrityksille

Pesemme kaikenlaiset yritysten toimitilojen viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen liittyvät matot. Otamme jokaisen maton vastaan yksilönä, ja varmistamme, että se pestään juuri sille sopivalla tavalla. Teemme mm. laakavesi-, rumpukone- ja vaahtopesuja sekä hyödynnämme painehuuhtelumenetelmää.

 

Meillä on vuosikymmenten kokemus mattojen puhdistuksesta, minkä ansiosta osaamme karkoittaa vaikeimmatkin tahrat ja puhdistaa haastavatkin materiaalit. Toisinaan saamme käyttää työssämme hieman luovuutta, mutta kokemuksesta tiedämme, ettei ole mattoa, jota emme saisi puhtaaksi.

 

Pesulapalvelumme on hyvin kokonaisvaltainen: pesun jälkeen matot kuivataan täysin, siistitään ja viimeistellään, jotta ne ovat huippukunnossa lähtiessään takaisin asiakkaalle. Kysy lisää huoltosopimuspesuistamme ja tutustu myös vuokramattopalveluumme!

Pesulapalvelut kotitalouksille

Kotimatot pestään jatkossa Pyykkituvalla

 

Toimintamme työvaatteiden ja vaihtomattojen parissa on kasvanut viime vuosina merkittävästi, minkä seurauksena kotimattojen osalta pesulatoimintamme on siirtynyt Pyykkitupa Oy:n omistukseen.

 

Kotimattojen vastaanottopiste sijaitsee jatkossa Vaskiluodossa (Frilundintie 2). Pyykkituvan väki toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätietoja kotimattojen pesusta:

 

050 308 8808 / info@pyykkitupa.fi

www.pyykkitupa.fi

Kuinka hyödyt palvelusta?

  • Säästät aikaa ja vaivaa
  • Varmistat, että matto pestään oikeaoppisesti
  • Saat kokonaisvaltaisen pesulapalvelun, jonka jälkeen mattosi ovat varmasti puhtaat
DSC06416