Pesulapalvelut

Pesulapalvelut yrityksille

Pesemme kaikenlaiset yritysten toimitilojen viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen liittyvät matot. Otamme jokaisen maton vastaan yksilönä, ja varmistamme, että se pestään juuri sille sopivalla tavalla. Teemme mm. laakavesi-, rumpukone- ja vaahtopesuja sekä hyödynnämme painehuuhtelumenetelmää.

 

Meillä on vuosikymmenten kokemus mattojen puhdistuksesta, minkä ansiosta osaamme karkoittaa vaikeimmatkin tahrat ja puhdistaa haastavatkin materiaalit. Toisinaan saamme käyttää työssämme hieman luovuutta, mutta kokemuksesta tiedämme, ettei ole mattoa, jota emme saisi puhtaaksi.

 

Pesulapalvelumme on hyvin kokonaisvaltainen: pesun jälkeen matot kuivataan täysin, siistitään ja viimeistellään, jotta ne ovat huippukunnossa lähtiessään takaisin asiakkaalle. Kysy lisää huoltosopimuspesuistamme ja tutustu myös vuokramattopalveluumme!

Pesulapalvelut kotitalouksille

Toteutamme monipuolisesti mattojen pesuja myös kotitalouksille. Voit tuoda meille kaikista materiaaleista valmistetut matot. Etenkin kalliimpien mattojen kohdalla voi mieleen hiipiä huoli siitä, tuleeko matto pesulasta ehjänä kotiin. Me otamme jokaisen maton vastaan yksilönä, varmistaen, että se puhdistetaan juuri sille sopivalla tavalla.

 

Pesun jälkeen teemme viimeistelyt ja siistimme maton niin, että se on aidosti siisti ja heti valmis palaamaan takaisin käyttöön. Käytämme turvallisia ja ympäristöystävällisiä pesuaineita. Meiltä löytyy myös otsonointikone mahdollisten hajuhaittojen eliminointiin.

Kuinka hyödyt palvelusta?

  • Säästät aikaa ja vaivaa
  • Varmistat, että matto pestään oikeaoppisesti
  • Saat kokonaisvaltaisen pesulapalvelun, jonka jälkeen mattosi ovat varmasti puhtaat
DSC06416