Usein kysytyt kysymykset

Kotimattojen pesuun liittyvät usein kysytyt kysymykset

Voiko teille tuoda vaan matot vai pitääkö varata erikseen aika?

 

Ei tarvitse varata aikaa erikseen, matot voi tuoda milloin tahansa aukioloaikanamme (arkisin klo 10-17)

 

 

Mitä mattojen pesu tulee maksamaan?

 

Hinta määräytyy mattotyypin mukaan ja lasketaan neliöiden perusteella. Käytössämme on kolme eri hintaluokkaa 9€ /m2, 12 € /m2 ja 15 € /m2.

Katso hinnastomme klikkaamalla tästä ja käytä erillistä mattojen pesulaskuria.

 

 

Miten kauan mattoni on pesussa?

 

Pyrimme viikon toimitusaikaan, mutta sesonki aikoina (mm. joulu / kevät) toimitusaika saattaa hieman pidentyä. Kerro toiveesi mattojen valmistumisesta henkilökunnallemme, esim. jos on juhlat tulossa ja haluat matot valmiiksi tiettyyn päivään mennessä.

 

 

Pesettekö muuta kuin mattoja?

 

Päätoimialamme ovat kaikentyyppisten mattojen pesu, työvaatteiden pesu sekä korjaus ja kattavat mattopalvelut yrityksille. Pesemme myös petauspatjat, kemiallista pesua vaativat tuotteet toimitamme alihankkijalle.

 

 

Minkälaisia mattoja pesette?

 

Meille voi tuoda pesuun ihan kaikentyyppiset matot. Valitsemme mattotyypin mukaan niille oikean pesutavan.

 

 

Olen tuomassa teille mattoja pesuun. Tarvitseeko minun imuroida tai merkitä mattoja jollain tavalla?

 

Ei tarvitse, matot voi tuoda pesulaan sellaisenaan. Me hoidamme koko prosessin alusta loppuun.

 

 

Matossa voi olla seuraavia tahroja: pissa, oksennus, veri. Miten toimitaan?

 

Älä murehdi, me huolehdimme asiaankuuluvat toimenpiteet. Kerro henkilökunnallemme mahdolliset tahrat niin pystymme suorittamaan tahranpoiston tehokkaammin. Ja tahroja matossa ei tarvitse hävetä, me olemme tottuneet käsittelemään vuosikymmenien saatossa hyvin paljon erilaisia tapauksia.

Hain mattoni teiltä pesusta, matot olivat siististi pakattu suojakääreeseen. Voinko laittaa matot sellaisenaan varastoon odottamaan käyttöä?

 

Mikäli varastoit matot kääreessä, avaa pussin molemmat päät säilytyksen ajaksi. Tällöin ilma pääsee kiertämään ja mattoihin ei pääse syntymään ummehtunutta hajua.

 

 

Toin matot teille pesuun, milloin tiedän tulla noutamaan valmiit matot?

 

Ilmoitamme kun matot ovat valmiina noudettaviksi. Normaalit ilmoitustavat ovat asiakkaan toiveiden mukaan: tekstiviesti, sähköposti tai ilmoitus puhelimitse. Kerro toiveesi miten haluat ilmoituksen kun tuot matot pesuun.

 

 

Sain ilmoituksen, että mattoni on valmiina noudettaviksi, mutta olen työreissulla ja palaan viikon kuluttua enkä pääse juuri nyt hakemaan mattojani?

 

Ei hätää, matot voi noutaa sitten kun se parhaiten sopii. Mikäli nouto viivästyy siitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa, matot voi tulla noutamaan aukiolomme puitteissa milloin vain (ark. klo 10-17)

 

 

Olen täysin unohtanut matot, enkä ole muistanut tulla hakemaan niitä?

 

Mikäli asiakkaalta jää matot meille pidemmäksi aikaa. Lähetämme tasaisin väliajoin muistutusviestin mattojen noudosta. Huomioithan, että tuotteiden säilytysaika ilman lisäkuluja on kolme kuukautta. Tämän jälkeen pesula on oikeutettu perimään varastointikustannuksia. Kysy myös toimituspalvelusta, mikäli et pääse itse hakemaan tuotteita pesulalta.

 

 

Mitä kaikkea mattojen pesuhinta sisältää?

 

Matoille tehdään seuraavat toimenpiteet, jotka kuuluvat edullisiin neliöhintoihin:

Hintaan sisältyy mm:

– Esi- ja jälkitahranpoisto

– Tamppaus ja oikeantyyppinen pesu, sekä myös tarvittaessa 2. pesu.

– Kuivaus

– Jälkikäsittely

– Pakkaus

– Otsonointi / hajunpoisto tarvittaessa

 

 

Haluaisin että mattoni noudetaan kotoa, miten sovimme noudon ja tuleeko siitä lisäkustannuksia?

 

Voit lähettää meille noutotilauksen sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@mattokeisari.fi tai soittaa numeroon +358400 561 528 ja sopia noutoajan. Kuljetuksesta perimme pienen kuljetusmaksun. (4€ / suunta)

 

Miten maksan mattojeni pesun? Maksetaanko pesu etukäteen?

 

Mattojen pesu maksetaan jälkikäteen, hinta määräytyy kun henkilökuntamme on mitannut pestävät matot sekä varmistanut mihin hintaluokkaan ne kuuluvat. Mikäli noudat matot, myymälässämme voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Mikäli matot on noudettu ja palautettu kotiin, lähetämme laskun kirjeenä tai sähköpostiin.