Työvaatehuolto

Työvaatehuolto

 

Huollamme työvaatteet kokonaisvaltaisesti: pesemme, korjaamme ja kunnostamme. Ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä korjaantuvat vinksallaan olevat vetoketjut, irronneet napit, repeämät ja vaikeammatkin työvaatemurheet. Meiltä saat myös työvaatehuoltoon soveltuvat säilytyskaapit.

 

Työvaatteiden säännöllinen huolto säästää rahaa, sillä pienilläkin huoltotoimilla voidaan pidentää merkittävästi vaatteiden käyttöikää. Siisteissä työvaatteissa kulkeva henkilökunta on positiivista myös yrityksen imagon kannalta, eikä turvallisuusasioita sovi tässäkään yhteydessä jättää mainitsematta. Etenkin huomioväreillä varustetut työvaatteet tulee pitää puhtaana, jotta ne näkyvät asianmukaisesti.

Kuinka palvelu toimii?

 

Vaihe 1: kartoitus

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi toiveet työvaatehuollon suhteen, minkä jälkeen luomme sopivan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Kokonaisuuteen vaikuttavat mm. olemassaolevat säilytysratkaisut, työvaatteiden määrä ja tyyppi sekä toivottu huoltoväli.

 

Vaihe 2: kaappien toimitus ja asennus

Toimitamme työvaatteille sopivat kaapit sovitusti asiakkaan tiloihin ja asennamme ne paikoilleen. Laadukkaat työvaatekaapit tekevät vaatehuollosta helpompaa ja ovat miellyttäviä käyttää. Palvelu on helppo, sillä asiakkaan ei tarvitse vaivata päätään asialla, vaan me hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen

 

Vaihe 3: säännöllinen huolto

Asiakkaan kanssa sovitaan huoltoväli, jolloin noudamme likaiset työvaatteet huoltoon. Työvaatteet lajitellaan, huolletaan, pestään juuri kullekin vaatteelle sopivalla tavalla ja kuivataan. Tämän jälkeen tarkastetaan korjaustarve sekä tehdään mahdolliset ompelutyöt ja korjaukset. Sitten vaatteet viikataan, pakataan ja palautetaan asiakkaalle. Nimikoimme kaikki työvaatteet ennen pesua, jolloin ne on helppo palauttaa takaisin oikeille omistajilleen.

Kuinka hyödyt palvelusta?

 

  • Säästät työvaatekuluissa, kun vaatteet säilyvät käyttökuntoisina pidempään
  • Puhtaat työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksen imagoa
  • Toimivat ja puhtaat työvaatteet lisäävät turvallisuutta
  • Nimikoinnin ansiosta vaatteet palautuvat aina oikeille omistajille