Mattojen myynti

Mattojen myynti

 

Saat meiltä erittäin laajan valikoiman erilaisia kiinteistömattoja. Toteutamme kaikki matot mittatilaustyönä, jotta ne istuvat varmasti asiakkaan tarpeisiin. Ennen maton valintaa käymme kohteessa kartoittamassa, millainen materiaali ja mattotyyppi tilassa toimii parhaiten. Maton valintaan liittyy monia asioita, kuten tilan muoto, käyttötarkoitus ja siellä liikkuva ihmismäärä. Toteutamme myös isot mattokokonaisuudet esimerkiksi myymälöihin, tehtaisiin ja toimitiloihin.

 

Olemme myyneet kiinteistömattoja jo neljäkymmentä vuotta, joten meillä on hyvin laaja tietämys alamme tarjonnasta ja muuttuvista trendeistä. Meille on tärkeää, että saat kaiken hyödyn irti matoistamme, minkä vuoksi teemme mielellämme myös meiltä ostettujen mattojen huollot.

 

Mittatilaustyönä toteutettu kiinteistömatto on esteettinen, turvallinen ja kestävä valinta. Oikein asennettuna ja säännöllisesti huollettuna matto pysyy käyttökuntoisena ja siistinä pitkään, säästäen rahaa remontointikustannuksissa. Valitsemme myyntiin vain alamme parhaat tuotteet, joten asiakas voi aina luottaa laatuun hankkiessaan mattonsa meiltä. Lähes kaikilla matoillamme on virallinen paloluokitus.

Kuinka palvelu toimii?

 

Vaihe 1: kartoitus

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi maton valintaan liittyvät asiat, kuten tilan mahdollisuudet, materiaalit ja muut toiveet. Luomme vastausten pohjalta asiakkaan tilaan yksilöllisesti suunnitellun mattoratkaisun.

 

Vaihe 2: uusien mattojen asennus

Mikäli tilassa on vanhoja mattoja, viemme ne pois ja siivoamme lattiapinnat. Tämän jälkeen asennamme uudet matot lattiaan.

 

Vaihe 3: huoltosopimus

Asiakkaan kanssa sovitaan säännöllinen huoltoväli, jolloin haemme matot huoltoon. Huoltosopimuspesut voidaan toteuttaa esimerkiksi puolen vuoden välein. Tuomme asiakkaan tiloihin sijaismatot huollon ajaksi, jolloin asiakas ei joudu missään vaiheessa olemaan ilman mattoja.

 

Vaihe 4: mattojen huolto

Usein kiinteistömattoja voi joutua pesemään useaan kertaan, jotta saadaan puhdas lopputulos. Pesemme, kuivaamme ja huollamme kaikki matot viimeisen päälle niin, että ne ovat aidosti puhtaita ja siistejä lähtiessään takaisin asiakkaan tiloihin. Korjaamme matoista myös mahdolliset repeämät ja muut kulumat

Kuinka hyödyt palvelusta?

 

  • Säästät remonttikuluissa
  • Siistit matot lisäävät viihtyvyyttä
  • Tuomme sijaismatot kiinteistöön huollon ajaksi
  • Voit luottaa meillä aina laatuun