Vaihtomattopalvelu

Vaihto- ja vuokramattopalvelu

 

Tarjoamme avaimet käteen -mattopalvelua, jossa voit jättää kaikki mattomurheesi meille! Säästät siivous- ja remonttikuluissa, kun kiinteistösi matot ovat laadukkaat ja ne huolletaan säännöllisesti. Kenkien mukana sisälle kulkeutuva hiekka ja kura syövät ajan kuluessa lattiamateriaaleja, vaatien tiheämpää remontointia ja kunnostustöitä. Säännöllisesti huolletut ja laadukkaat matot ovat myös turvallisuuskysymys: ei käpristyneitä kulmia tai kompastumisriskiä. Varmistamme aina, että mattomme ovat asiakkaan kiinteistön vaatiman paloluokituksen mukaiset.

Kuinka palvelu toimii?

 

Vaihe 1: kartoitus

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi mm. kiinteistön mahdollisuudet mattojen suhteen, siellä liikkuvan ihmismäärän, mahdolliset rajoitukset sekä muut toiveet. Näiden pohjalta luomme yksilöllisen mattokokonaisuuden asiakkaan tarpeisiin.

 

Vaihe 2: mattojen toimitus

Matot toimitetaan asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana ja asennetaan paikoilleen.

 

Vaihe 3: säännöllinen huolto

Asiakkaan kanssa sovitaan säännöllinen huoltoväli, jolloin noudamme likaiest matot mukaan ja vaihdamme puhtaat tilalle. Asiakkaan ei tarvitse miettiä mattoasioita enää, sillä me hoidamme kaiken yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Asiakas ei missään vaiheessa joudu olemaan ilman mattoa.

 

Vaihe 4: mattojen kunnon seuranta

Pidämme tarkkaan huolta siitä, että mattomme ovat viimeisen päälle puhtaita ja laadukkaita. Pesemme, tarkastamme, huollamme ja korjaamme kaikki matot ennen kuin ne lähtevät takaisin asiakaskiertoon.

Kuinka hyödyt palvelusta?

 

  • Säästät siivous- ja remonttikuluissa
  • Pidät kiinteistön turvallisena ja siistin näköisenä
  • Vältyt turhalta stressiltä mattojen huoltamisen suhteen

Red Carpet eli punainen matto

 

Punaiset VIP-mattomme ovat erityisen suosittu vaihtoehto tapahtumiin ja juhliin. Vuokraamme mattoja yhdeksi illaksi tai pidemmäksi aikaa, aina asiakkaan tarpeen mukaan. Toimitamme matot tilaisuuteen ja noudamme ne juhlien päätteeksi pois. Mattomme ovat aina viimeisen päälle puhtaita ja huippukunnossa saapuessaan tapahtumaan.

 

Lue lisää myös logomatoista ja design-matoistamme!